Shopping i Bangkok - Bangkokguide.eu, din guide till Bangkok

Shopping i Bangkok

Central World Plaza är en nyrenoverad och häftig galleria i Bangkok. Efter renoveringen har det blivit ett mer genomtänkt, välkonstruerat och helt vitt shoppingkomplex. I varuhuset Zen hittar man alla kända märken som Louis Vuitton, Christian Dior, Gucci, Prada, Boss, Omega, Burberry och Tag Heuer. Det svåraste med shoppingen i Bangkok är att man hittar så mycket man vill ha att det blir svårt att avgöra vad man inte ska köpa.

Att shoppa kläder i Bangkok kan vara väldigt lyckat eller leda till besvikelse. Det finns många bra skräddare som syr kläder med både kvalité och som har ett stort utbud av olika tyger. Om du handlar ”riktiga” kläder tänk på att se efter noga så att du inte köper kopior (om du nu inte är ute efter det). Om du är ute efter kopior är annars Bangkok nästan huvudstad för kopior och att hitta affärer som säljer det är ungefär lika svårt som att hitta solen en molnfri dag.

Längst upp i Bangkok Hittar man en stor utställningshall med Bangkoks hetaste konstgallerier kallad Gaysorn Plaza (Adress: Ratchadamri Road / Ploenchit Road). Där kan man också köpa konst för den som är intresserad av det.

Om du är ute efter teknik så ska du genast bege dig till Pantip Plaza (ligger vid Phetburi Road, norr om Siam Square på Asia Hotel). Det är alla data- och tekniknördars paradis. Tusentals resenärer fyller shoppinglokalerna varje dag i hopp om att göra bra köp (oftast piratkopior av olika märken mm). Chatuchak Weekend Market är perfekt om man gillar shopping på marknader och denna är sannerligen enorm. Endast på helger som namnet antyder, men går man hit finns ett nästan obegränsat utbud. Att spendera många helger där är inte direkt det svåraste i världen när man är i Bangkok.


Barnens åldrar?

OK

Sök resaAvancerad sök

I sammarbete med..

Resor

© Bangkok Guide. Alla rättigheter förbehållna. Bangkok Guide i samarbete med Jade Travel - Resor med asiatisk omsorg