Barer & uteliv i Bangkok - Bangkokguide.eu, din guide till Bangkok

Barer & uteliv i Bangkok

Nya barer, heta fester och alternativa klubbar poppar ständigt upp i Bangkok. Detta trots det officiella kravet på stängning av en av de mest populära barerna och två klubbar. Området Khao San är det absolut bästa alternativet för de som vill festa till småtimmarna i Bangkok.

Pubar, klubbar och barer i Bangkok

De vi besökt och uppskattat lite extra.

Sunset Street

Ta en promenad längs den stenlagda allén där det finns ett sofistikerat utbud av barer och klubbar. Thai människor kommer även här att festa, och här är även en vacker ”fransk-kinesiska” hus med öl trädgård.

Ta en promenad längst med den stenlagda allén där det finns ett gott och mer sofistikerat utbud av olika barer och klubbar. Även thailändare kommer dit för att festa vilket borde vara bevis nog för att det inte rör sig om en typisk turistfälla.

Adress: Th Khao San, Bangkok

Thermae Coffeshop

Författaren Christopher G. Moore förevigades plats, en av Asiens mest kända vattenhål, i boken A Killing Smile. Källaren är inte för den dygdiga.

Författaren Christopher G. Moore:s favorit i Bangkok och en av Asiens mest kända barer, mycket tack vare bakom ”A Killing Smile”. Detta ställe är inte för den blygsamme.

Adress: Sukhumvit Road, mellan Soi 13 och 15, Bangkok

Bull’s Head

En av många brittiska pubar i området Sukhumvit som verkar vara fartyg direkt från London. Populärt stopp för stand-up komiker som turnerar i Asien. Vi ordnar också frågesport.

En av många mer brittiska pubar i området Sukhumvit. Är nästan som ett fartyg direkt från London. Annars ett populärt ställe för stand-up komiker som turnerar runt om i Asien. De anordnar också olika typer av frågesporter där du och dina vänner kan deltaga och tävla mot andra.

Adress: 33/10 Soi Suk-Th humvit, Bangkok

Vertigo

Vertiga ligger riktigt högt. En hiss tar dig 59 våningar upp I skrapan och över Bangkokgs intensiva gatuliv innan du anländer till denna skybar. Ganska dyrt, men utsikten och atmosfären gör det värt.

Adress: Th Sathon Tai, Banyan Tree Hotel, Bangkok

Bed Supper Club

Den som reser till Bangkok för första gången bör göra ett besök till Bed Supper Club och njuta av att slappa i en av alla sängarna som finns för att sedan ge sig ut på det livfulla dansgolvet.

Adress: 26 Soi 11, Sukhumvit Th, Bangkok

Narcissus

Ett tempel av techno och trance. Hit går man för att dansa till de många internationella som ofta besökar Narcissus.

Adress: Soi 23, Sukhumvit Th, Bangkok

Saxophone Pub & Restaurant

Ett bra urval av reggae, rock, blues och jazz. Detta är lite som en ölkällare i Bayern (Tyskland). Saxofoner gör sig hörda här och är något som nästan blivit ett måste i Bangkokgs levande musikscen.

Adress: 3 / 8 Victory Monument avsett, Phyathai Road, Bangkok
Tel. +66 (0) 2 246 54 72

Brown Sugar

Jazz när den är som bäst. Levande musik och liveframträdanden varje dag.

Adress: 231-20 Sarisin Road, Bangkok
Tel. +66 (0) 2 250 18 26

Telephone

Ett bra gayställe med tre barer, dansgolv och en mysig terrass. Alltid fullt på helgerna så se till att komma dit lite tidigare. En rolig detalj här är att det finns telefoner vid borden där man kan ringa till andra bord.

Adress: 114/11-13 Silom Road, Soi 4, Bangkok
Tel. +66 (0) 2 234 32 79


Barnens åldrar?

OK

Sök resaAvancerad sök

I sammarbete med..

Resor

© Bangkok Guide. Alla rättigheter förbehållna. Bangkok Guide i samarbete med Jade Travel - Resor med asiatisk omsorg